top of page

za 17 dec

|

Eikstraat 1

Tom Besuyen EP release

Tom Besuyen is een singer-songwriter uit Den Haag. Na enkele jaren te hebben gewerkt als vocalist of songwriter voor verschillende producers en in verschillende formaties, is Tom solo op pad gegaan. Live is zijn set uitgekleed tot de naakte essentie, zijn stem en zijn gitaar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tom Besuyen EP release
Tom Besuyen EP release

Tijd en locatie

17 dec 2022, 16:00

Eikstraat 1, Eikstraat 1, 2565 MT Den Haag, Nederland

Over het evenement

Tom Besuyen is een singer-songwriter uit Den Haag. Na enkele jaren te hebben gewerkt als vocalist of songwriter voor verschillende producers en in verschillende formaties, is Tom solo op pad gegaan. Live is zijn set uitgekleed tot de naakte essentie, zijn stem en zijn gitaar. Hij schrijft unieke composities die elementen van folk en klassieke songstructuren gebruiken door ze een draai te geven om songs te creëren die een enkele definitie trotseren. Zijn muziek is tegelijkertijd diep ontroerend en bevreemdend, omdat Tom niet alleen zingt over de relaties tussen mensen, maar ook over de vreemde rit van het leven.

Op 17 december presenteert Tom zijn nieuwe EP in De Stamboom. 'Strata' wordt de meer gelaagde opvolger van Toms

minimalistische debut 'Mere EP'. Speciaal voor deze avond ontwikkelt Tom een nieuwe live show waarin hij wordt begeleid door David van Gils op gitaar en Rob Kanters op bas.

Deel dit evenement

bottom of page