top of page

vr 01 mrt

|

De Stamboom

SpraAkWaTer

Bij Spraakwater @ De Stamboom kijken wij niet naar je podium ervaring. Wij kijken wel naar de liefde die je voelt voor je kunst. En daarmee wil ik gewoon even zeggen, dat ik trots ben. Op mezelf, op Ria, op de Stamboom, op alle lieve en geweldige deelnemers en collega's die deze avond gaan invullen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SpraAkWaTer
SpraAkWaTer

Tijd en locatie

01 mrt 2024, 19:00

De Stamboom, Eikstraat 1, 2565 MT Den Haag, Nederland

Over het evenement

Wat eerst nog heel ver weg leek staat nu toch echt te gebeuren. De eerste editie van Spraakwater in Café de Stamboom!!

Waar ik me jaren niet omarmd heb gevoeld in de spoken word wereld, er soms buiten werd gehouden door sommige organisaties omdat mijn stukken kennelijk te gevoelig waren, heeft mij juist zoveel motivatie en kracht gegeven om een eigen podium op te zetten.

Ik wilde zo graag groeien in deze wereld maar kreeg nooit echt een kans aangezien programma-makers vaker keken naar de grotere namen. Naar de namen die je al honderden keren voorbij hoorde komen op de grotere festivals. Alsof je echt op je achterhoofd moest staan om gezien of gehoord te worden. Of je stukken aan moest passen om relevant te blijven of geaccepteerd te worden. De echte parels bevinden zich op de plekken waar deze mensen nooit zullen zoeken, maar ik wel.

Ik wil het anders te doen, zonder subsidies, zonder haakjes en oogjes. Zonder te hoeven schrijven over wat maatschappelijk of politiek correct is. Niet iedereen schrijft over dit soort zaken. Sommige mensen creëeren vanuit het hart. En juist deze mensen wil ik op ons podium.

Mensen laten doen wat ze leuk vinden, zonder in een hokje te hoeven passen. Bij ons kan dit. Want wanneer ben je dan goed genoeg om een plekje te krijgen op de grotere podia? Hier hoeft dat niet. Wij zijn geen grote organisatie maar geven jou wel de mogelijkheid jezelf te laten horen. Hier mag je zijn en delen wie je bent en wat jou, jou maakt en je je veilig voelt in wat je deelt.

Bij Spraakwater @ De Stamboom kijken wij niet naar je podium ervaring. Wij kijken wel naar de liefde die je voelt voor je kunst. En daarmee wil ik gewoon even zeggen, dat ik trots ben. Op mezelf, op Ria, op de Stamboom, op alle lieve en geweldige deelnemers en collega's die deze avond gaan invullen en verzorgen.

Een droom die ik al zo'n lange tijd had, komt nu uit. Mede dankzij de hulp van al deze mooie zielen. Ik weet nu al dat dit een magische avond wordt. En dat allemaal dankzij jullie.

Vrijdag 1 maart. 19.00 - 23.00 Cafe de Stamboom Eikstraat nr. 1 - Den Haag @de.stamboom

Hopelijk, tot daar!

Deel dit evenement

bottom of page