top of page

za 24 feb

|

De Stamboom

Shjazz

Sharon Doelwijt is een getalenteerde en veelzijdige jazzvocaliste, komt uit Groningen. Haar unieke muzikal stijl, waarin jazz, flamenco en andere invloeden van wereld muziek samenkomen, onderscheidt haar in de levendige jazzfushion-scène.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Shjazz
Shjazz

Tijd en locatie

24 feb 2024, 16:30

De Stamboom, Eikstraat 1, 2565 MT Den Haag, Nederland

Over het evenement

Shjazz Sharon Doelwijt is een getalenteerde en veelzijdige jazzvocaliste, komt uit Groningen. Haar unieke muzikal stijl, waarin jazz, flamenco en andere invloeden van wereld muziek samenkomen, onderscheidt haar in de levendige jazzfushion-scène. Met sterke nadruk op improvisatie worden haar optredens beschreven als energiek en interactief, waarbij ze haar krachtige zang en improvisatievaardigheden ten toon spreidt.

Na opgetreden te hebben op verschillende locaties zowel in Nederland als internationaal heeft Shjazz aandacht en erkenning gekregen voor haar dynamische live optredens. Haar verschijning op Nedelandse televisie en radio dragen verder bij aan haar groeiende aanwezigheid in de muziekscene.

Naast haar eigen composities toont Shjazz haar muzikale vaardigheden door creatieve arrangementen toe te voegen aan jazzstandaards en zo haar eigen een merkende stempel op bekende nummers te drukken. Denk bij Shjazz aan Bilie Holiday, Nancy Wilson, Dina Washington en Sara Vaughn. Deze middag is zij in het gezelschap van Danny Kegel slagwerk en zang rest volgt

Deel dit evenement

bottom of page