top of page

zo 30 jan

|

Den Haag

Robert Harms (David Bowie And More)

Robert Harms Rock Roll Suicide, Ziggy Stardust, five years, Suffragette City, Lets Dance, China Girl, Moonage Daydream, Lets Dance, China Girl, Space Oddity, Heroes etc.. Wie kent ze niet?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Robert Harms (David Bowie And More)
Robert Harms (David Bowie And More)

Tijd en locatie

30 jan 2022, 16:00

Den Haag, Eikstraat 1, 2565 MT Den Haag, Nederland

Over het evenement

Robert Harms

Rock Roll Suicide, Ziggy Stardust, five years, Suffragette City, Lets Dance, China Girl, Moonage Daydream, Lets Dance, China Girl, Space Oddity, Heroes etc.. Wie kent ze niet? 15 jaar lang ben ik zanger gitarist geweest van een Bowie tribute band. We hebben in die tijd overal opgetreden, van Nederland naar Engeland, naar Duitsland en zelfs Oekraine. Het waren fantastische optredens maar op een gegeven moment was het wel mooi geweest.. Het (Bowie) gevoel is gebleven en ik heb besloten een tribute aan David Bowie te brengen in de vorm van Zang, akoestisch of elektrische gitaar en een looper pedaal met vooraf zelf live ingespeelde drum en bas tracks.

Maarrrr het mooiste is dat het niet alleen Bowie repertoire is. Het is een gecombineerde setlist bestaand uit 50% Bowie en 50% muziek van overleden grootheden waarmee Bowie menig podium samen mee gedeeld heeft of artiesten die door Bowie geinspireerd zijn.

Pas geleden heb ik in Berlijn gespeeld in een music club en uiteraard heb ik daar een aantal Bowie nummers gespeeld want, hey, Bowie en Berlijn! De week erna liep ik langs het Parkroad muziek cafe in Den Haag waar toevallig Radio West opnames waren en ik kreeg een gitaar in mijn handen gedrukt met het vriendelijke verzoek om alsjeblieft een paar nummers van Bowie te spelen. Dat waren zulke fijne momenten dat ik hierna besloten heb om dat in deze vorm te blijven doen. Tot snel

Deel dit evenement

bottom of page