top of page

zo 07 apr

|

De Stamboom

IceMen

ICEMEN is het resultaat van een bevriende kroegbaas die de band boekte als ICEMEN ipv Acemen. Het optreden was zeer succesvol en zo is voortzetting van de naam "ICEMEN" blijven bestaan. De muzikanten van ICEMEN zijn oa beïnvloed door blues, hardrock, rock&roll

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
IceMen
IceMen

Tijd en locatie

07 apr 2024, 16:30

De Stamboom, Eikstraat 1, 2565 MT Den Haag, Nederland

Over het evenement

ICEMEN is het resultaat van een bevriende kroegbaas die de band boekte als ICEMEN ipv Acemen. Het optreden was zeer succesvol en zo is voortzetting van de naam "ICEMEN" blijven bestaan.

De muzikanten van ICEMEN zijn oa beïnvloed door blues, hardrock, rock&roll en de band heeft sowieso ook iets met lekkere funky riffs. Je kunt daarbij denken aan: Stevie Ray Vaughan, Jeff Healey, Jimi Hendrix en minder bekende helden zoals Cosey Powell en the Meters.

Verborgen tussen alle nummers zit ook eigen werk met kenmerkende 'boogie blues' riffs wat weer een leuke twist brengt in het gehele repertoire. Voeg daar een vleugje punk attitude en ouderwetse rock&roll gedrag aan toe en je hebt ICEMEN die klaar is om wat krachtige gigs neer te zetten. Aan inspiratie dus geen gebrek.

ICEMEN Rob Louwers: drums / bac vocals Arthur de Landes : bass / bac vocals Clermon Crichlow: guitar / lead vocals

Deel dit evenement

bottom of page